Publiserte artikler

UiS utslått

UiS spilte en god kamp mot Doprastav Bratislava i går. I lange perioder spilte UiS jevnt mot slovakene, og de vant også det tredje settet. Men etter som Bratislava vant sin kamp på hjemmebane, var det ikke nok for UiS til å gå videre i europacupen Challenge Cup. Til SMIS uttaler trener Martin Wathne Frydnes at kampene i europacupen  har vært en god opplevelse. Han syntes jentene gjorde en god innsats i går. Det var mye mer guts og vilje i dem enn i bortekampen, og når de også fikk presset slovakene hardere på serve i tillegg til at de fikk angrepspillet til å fungere, så syntes han det var en jevn, spennende og ikke minst lærerik kamp. Så han mener de ikke skal være så altfor skuffet over dette resultatet. Les artikkelen her. Se også artikkel i Stavanger Aftenblad.

Legg igjen en kommentar