Publiserte artikler

NEVZA U17

Som tidligere meldt er 27 gutter og 24 jenter født i 1994 og senere kalt inn til treningssamling med sikte på å finne to slagkraftige lag til NEVZA-mesterskapet U17. Samlingen foregår hos Toppvolley Norge på Sand og startet i går. Den varer til og med søndag, og når den er ferdig tas laget ut. De uttatte spillerne reiser da til Ikast i Danmark, hvor mesterskapet skal gå, på mandag 18. oktober.

Mesterskapet går denne gangen på ukedager, og grunnen til det er at det er høstferie i Ikast da. Dermed kan deltakerne benytte internatet ved det danske talentsenteret. Siden Norge ikke har deltatt i de siste U17-mesterskapene, har de lavest ranking. Seks lag deltar både hos jentene og guttene. Gruppene deles da i to puljer med tre lag i hver, og disse spiller alle mot alle. De norske jentene er i pulje med Danmark og Finland, mens guttene møter Island og Finland innledningsvis.

Guttenes første kamp går tirsdag 19. oktober kl. 9 mot Finland, mens jentene møter samme land kl. 11. Turneringens hjemmeside finner du her.

Kommentarer (1)