Publiserte artikler

Slutt for AVP

Vi er blitt gjort oppmerksom på en artikkel i det tyske Volleyball Magazin, der det fortelles at den profesjonelle sandvolleyballorganisasjonen AVP ikke lenger har penger til å fortsette virksomheten, og i all stillhet la ned fredag 13. august. Dette skjedde like før den berømte turneringen Manhattan Open i Los Angeles skulle feire sitt 50. jubileum. Turneringen ble imidlertid holdt, men ikke i regi av AVP. AVP har vært den kanskje viktigste nasjonale sandvolleyballtouren siden 1988. Den hadde økonomiske problemer også for noen år siden, men da den startet opp på nytt, så det ut til at økonomien var sunn. Men nå er de altså konkurs.

Sponsormarkedet for sandvolleyball synes altså ikke å være det beste for tiden. Også CEVs sandvolleytour fikk problemer og greide bare å avvikle finalen. Kjennere av amerikansk sandvolleyball regner imidlertid med at en ny og frisk tour vil oppstå, men vet ikke hvem som vil stå for den. Det kan også bli det amerikanske forbundet.

Les uttalelse fra USA Volleyball etter at AVP ble lagt ned.

Kommentarer (1)