Publiserte artikler

VM i gang

USAs blokk, her med David Lee og Clayton Stanley, fikk det tøft mot Mexico. Foto: FIVB

Da er første dag av mennenes VM ferdig, og alle de 24 lagene har vært i aksjon. Alle de største forhåndsfavorittene vant, men noen av lagene måtte slite mer enn ventet før seieren var i havn. Det gjaldt for eksempel Cuba, USA og Frankrike og som måtte bruke fem sett mot henholdsvis Spania, Mexico og Tsjekkia. USA lå endatil under 0-2. At Puerto Rico slo Australia 3-1 overrasker kanskje noen, men Hector Soto og lagkameratene hans fra landet med knapt 4 millioner innbyggere har vist tidligere at de kan hamle opp med de fleste.

Bra for mesterskapet var det ellers at Italia vant enkelt mot Japan foran 11.800 tislkuere i Milano.

I dag er det igjen kamper for alle lagene med kampstart kl. 17 og 21, før puljespillet avsluttes i morgen.  Lagene som er kommet sist i puljene, reiser da hjem, mens de øvrige går til mellomspill som starter torsdag. Kamper som kan bli interessante i dag er Brasil-Spania, Argentina-Mexico, Frankrike-Bulgaria og de to kampene i «dødens pulje», Canada-Serbia og Polen-Tyskland.

Som Are har bemerket, er det smått med TV- og streamersendinger til Norge fra mesterskapet. Men kampene blir i hvert fall oppdatert live her. FIVBs hjemmeside fra mesterskapet ligger her.

Kommentarer (1)