Publiserte artikler

Interessant serieåpning

I går ble de første kampene i årets eliteserie spilt. Denne sesongen ser ut til å bli interessant. Mange av lagene har fått nye spillere, og en del av disse er utenlandske med erfaring fra toppserien i andre land. Og i Tromsø har Terje Øvergård gjort come back med brask og bram. Det fikk sølvlaget fra forrige sesong, Førde, merke. Med 14 angrepspoeng, 5 ess og 4 blokker førte han det ellers så unge BK-mannskapet til en høyst overraskende 3-2-triumf.

Og Førde, som ikke hadde fått sin latviske midtspiller klar til helgen, fikk også en av de andre midtspillerne skadet i Tromsø. Dermed måtte trener Frank Roger Kalstad trå til i midten i dag mot Oslo. Men heller ikke det ga mer enn ett poeng til sunnfjordingene. For et Oslo med mange nye spillere greide også 3-2 i sin nye hjemmebane på Helsfyr.

Den tredje herrekampen i helgen ga derimot favorittseier til vinnerne av Vestcup, Randaberg. Til tross for to jevne sett, måtte det unge, nyopprykkede laget til Koll tåle 0-3.

Reportasjer fra kampene finnes på hjemmesidene til Førde, Randaberg og Koll, samt Bladet Tromsø, Firda, NRK Sogn og Fjordane og Stavanger Aftenblad. Statistikkene er her.

Kvinnenes serie var satt opp med kamp mellom NTNUI Volley og Stod i går, men hverken resultat eller tabell er å finne hos NVBF.

Legg igjen en kommentar