Publiserte artikler

Sesongstart

I dag starter sesongen for fullt for de øverste divisjonene. Merkelig nok er Norge som regel alltid første land som starter opp seriespillet, men til gjengjeld er det også vanskelig å holde serien i gang etter påske i dette landet. Dessuten vil mange land starte ekstra sent i år, fordi det er en annen stor turnering som åpner, og da tenker vi ikke på NEVZA-mesterskapet U19 som begynte i dag, men VM for menn. Og kvinnenes øverste serier starter mange steder først langt ut i november på grunn av at deres VM først kommer i gang 29. oktober og slutter 14. november.

De som har fått æren av å åpne seriespillet i Norge, er kvinnelagene til BSI 2 og Grong i 1. divisjon, som kjemper om de første poengene i Bergen i kveld kl. 18:30. Første elitelag som skal i ilden er lokalrivalene NTNUI Gløshaugen og Stod. De spiller i morgen kl. 15:00, og så innleder kampene BK Tromsø-Førde og Randaberg-Koll i morgen kl. 17:00 eliteserien for menn.

Se ellers mer hos NVBF.

Legg igjen en kommentar