Publiserte artikler

Grand Prix-kvalifisering

For tiden pågår en turnering i Cagliari i Italia der de to beste kvalifiserer seg til kvinnenes Grand Prix i 2011. Som beste europeiske nasjon i årets utgave av Grand Prix, var naturlig nok hjemmelaget Italia i favorittsjiktet til å vinne denne turneringen, som i tillegg har deltakelse av Russland, Nederland, Tyskland, Bulgaria og Tyrkia.

Men i går gikk Italia på en smell og tapte 0-3 (19-25, 20-25, 20-25) for Nederland. Dermed er det Russland som er i førersetet uten tap, foran Italia og Tyskland, som nå har et tap hver. I dag er det hviledag, så da gjelder det for Italia å slikke sårene og komme tilbake mot sine to hovedutfordrere. De møter Tyskland i morgen og Russland onsdag.

I tillegg til de to beste lagene fra kvalifiseringsturneringen er to andre europeiske lag klare for neste års Grand Prix. Det er Serbia, som vinner av European League, og Polen, som har fått wild card fra FIVB.

Resultatene fra Cagliari finner du her.

Legg igjen en kommentar