Publiserte artikler

Hovedrunden i gang

Da er de første kampene i hovedrunden i VM i sandvolleyball for spillere født 1991 og senere i gang. Det er jentene som starter først, og Vilde Solvoll-Linn Lehre skal møte fjerdeseedete Bonnerova-Hermannova fra Tsjekkia i sin første kamp. Den starter kl. 10:00 norsk tid. De andre lagene i de norskes pulje er Burcu-Gamze fra arrangørlandet Tyrkia, som de møter senere i dag, og Cazalet-Mano fra Frankrike, som de spiller mot i morgen. Følg jentenes turnering her.

Guttene starter sine kamper i hovedrunden etter at alle jentene har spilt en kamp. Svein Solhaug og Jonas Tomter spiller mot Seidl-Moser fra Østerrike kl. 11:00, og deretter vil de møte hjemmefavorittene Tayga-Ali og Carlson-Hughes fra USA i morgen. Guttenes mesterskap finner du her.

Legg igjen en kommentar