Publiserte artikler

Junior-EM

I dag starter sluttspillet i EM for gutter født 1991 og senere. Turneringen avvikles i de hviterussiske byene Bobruisk og Mogilev, og semifinaler og finaler går i den førstnevnte neste lørdag og søndag. Norge deltok som kjent både i gutte- og jenteklassen i dette årets EM, og guttene gjorde det best ved å ta seg til andre runde, der de ble slått ut etter å ha gjort god innsats i flere kamper.

De som nå skal gjøre opp om EM-titelen er innledningsvis delt opp i to puljer som spiller alle mot alle. Puljene ser slik ut:
Pulje 1: Belgia, Nederland, Polen, Russland, Tyskland og Tyrkia.
Pulje 2: Bulgaria, Frankrike, Hviterussland, Italia, Serbia og Spania.

De to beste i hver pulje spiller semifinaler, de to neste gjør opp om plassene 5-8, mens de to siste har spilt ferdig. Jentenes sluttspill starter om en uke i Serbia (Nis og Zrenjanin). Resultater og annet stoff om EM-sluttspillet finner du på CEVs hjemmesider.

Legg igjen en kommentar