Publiserte artikler

Tap for Kvalen-Tvinde

Som ventet ble det tøff motstand for Jonas Kvalen og Lars Fredrik Tvinde da de møtte polakkene Popek-Ksiezarek i dag. Men de norske guttene ga god motstand og begrenset tapet til 18-21, 12-21. Senere i dag vil plasseringen i puljen avgjøres når de møter Schümann-Stork fra Tyskland. De to beste i hver pulje samt de fire beste treerne går til cupspillet.

Ellers er det synd at VM og EM kolliderer med NM. Ingen av de fire norske parene som har deltatt, og fortsatt deltar i VM, kan være med i NM denne helgen. Derimot er tre av dem påmeldt neste helg i U19. Det gjelder Kvalen-Tvinde, Nergård-Sannarnes og Hjortland-Perrins. Sannarnes-Takvam vil imidlertid ikke kunne delta neste helg heller, for da er de kvalifiserte for EM U18. Der skal også Alicia Våga Wennberg-Kristine Hansine Skjong Hjembo og Margrethe Skjelbred-Oda Johanne Ulveseth delta. Og forhåpentligvis også Eivind Eikeland Andersen-Einar Øglænd Torjusen. Disse er nå andrereserver til å komme inn i turneringen som består av 24 lag.

Kommentarer (1)