Publiserte artikler

Nyborg seriemestere

Etter at Nyborg lørdag slo BK Tromsø 3-0 på bortebane, kan de ikke lenger nås igjen på tabellen. Det er dermed også klart at Førde, eneste lag som hadde muligheter til å fravriste Nyborg seriemesterskapet, blir. nr. 2. Hvem som tar bronsen er imidlertid ennå ikke avklart. Randaberg har lenge sett ut til å sikre bronsemedaljene, men etter 0-3 på hjemmebane for Oslo, har faktisk både Oslo og Kristiansund teoretisk mulighet til å bli nr. 3 hvis resultatene skulle ende uheldigst mulig for Randaberg.

I kampen mot Tromsø hadde Nyborg kontroll fra første ball. Godt servepress og god side out ga Tromsø små muligheter, og trykket fra Nyborgs side førte også til mange Tromsøfeil. Alt i alt en godt gjennomført kamp fra Nyborg. For Nyborg gjenstår nå tre kamper før sesongen er slutt. De to første motstanderne er lagene som kan passere Randaberg, nemlig Kristiansund og Oslo, før det avsluttes med lokalderby mot Førde.

Legg igjen en kommentar