Publiserte artikler

Eithun satser sand

eithun2I en nesten dobbelsidig artikkel i verdens største nynorskavis, Firda, forteller Førdespiller Geir Eithun at han har ambisjoner om å delta i sandvolleyball ved OL i 2012 og 2016. Under OL i Rio vil han da være 37 år.

Han mener selv at det som kan hindre ham i å nå målsettingen, er mangel på støttespillere som kan hjelpe ham med å få økonomien på plass. Pr. i dag har han de beste foutsetninger for å trene i et godt miljø etter at han flyttet til Stavanger. Men han vil ha behov for treningsleirer i Brasil, og han må selvsagt delta i World Tour-turneringer.

Ronny Berntsen, i Firda presentert som landslagstrener, mener Eithun har et så stort potensiale at han kan nærme seg verdenstoppen med sjumilssteg med de rette rammevilkårene. Geir kan derfor bli en av de som etter hvert overtar etter veteranene. Foreløpig mangler han makker.

Legg igjen en kommentar