Publiserte artikler

Sandvolleyspiller årets idrettsutøver

Richard Schuil. Foto: FIVB

Richard Schuil. Foto: FIVB

Sandvolleyballspilleren Richard Schuil har fått utmerkelsen Årets idrettsutøver i Nederland. Utnevnelsen skjedde i Amsterdam mandag.

Som kjent har 36-årige Schuil en solid innendørskarriere også, med OL-gull i 1996 som høydepunktet. Etter OL i 2004 slo han seg sammen med en annen landslagsspiller innendørs, Reinder Nummerdor, og disse to har etter hvert markert seg sterkt i sanden. Mer om Schuil og utmerkelsen kan du lese på FIVBs nettsider.

Med tanke på at Schuil fikk utmerkelsen i konkurranse med den i Norge mer kjente Sven Kramer, for ikke å snakke om noen fotballspillere, er det vel bare et tidsspørsmål før en norsk volleyballspiller havner lengst fram i køen når utmerkelsene skal deles ut på idrettsgallaen?

Legg igjen en kommentar