Publiserte artikler

Juniorlandslagstrenere

Etter at Fædrelandsvennen i går brakte nyheten om at Magnus Borge Johansen og Nila Håkedal skal være ansvarlige for jentenes juniorlandslag i EM-rundene, kom NVBFs nettsider med den samme opplysningen. Samtidig ble det offentliggjort at teamet for guttene blir de samme som sto bak suksessen med seier i NEVZA, nemlig Haruya Indo og Martin Frydnes.

Første runde i EM spilles i Holte i Danmark i dagene 8.-10. januar både for guttene og jentene. Vinner Norge sine puljer, går jentene videre til puljespill i Frankrike 6.-11. april. De andre landene der blir Frankrike, Hviterussland, Ronaia, Slovenia og Ukraina. Med seier til guttene blir deres neste motstandere Israel, Italia, Montenegro, Polen og Spania. Denne puljen spiller i Montenegro.

Se ellers mer opplysninger om den første aktiviteten til de norske lagene her.

Legg igjen en kommentar