Publiserte artikler

Jevnt i mennenes VNL

Canada, her med Maar i blokk, hadde god kontroll på Italia og Juantorena. Foto: FIVB

Helgens kamper i mennenes Volleyball Nations League ga en del interessante resultater. Alle lagene har nå tapt minst en kamp, og alle unntatt Sør-Korea har en seier. Etter de tre første kampene forrige helg hadde Polen, Italia og USA vunnet sine kamper. Men Italia fikk tap både mot Canada og Argentina, mens Polen tapte for Tyskland og USA for Brasil. Dermed står tre lag med fem seire og ett tap. Det er Polen, Brasil og USA. Deretter følger fem lag med fire seire og to tap, nemlig Russland, Frankrike, Canada, Italia og Serbia. Så kampen om å bli blant de fem lagene som kvalifiserer seg til sluttspillet i Frankrike i tillegg til arrangørene tilspisser seg.

Kommende helg spilles tredje runde med tre nye kamper for alle lagene. Disse puljene avvikles i Ottawa i Canada, i Aix en Provence i Frankrike, i Osaka i Japan og i Ufa i Russland. Du kan lese om helgens runde her. Hele kampoppsettet med de første resultatene ser du her.

Kvinnene innleder fjerde runde i morgen. Kampene der går i Kina, Nederland, Polen og Thailand. Oppsettet er her.

Kommentarer (3)

 

 1. Scott says:

  Ufa i USA?

  Thumb up 0

 2. VM er viktigst for alle landslag i dette året, så VNL brukes til testing av spillere … mange landslag spiller ofte uten de beste spillere, mye rotering på lagene … en del gode kamper på høyt nivå som f.eks. Brasil vs USA menn sist helg og mange “rare” kamper på lavt nivå som f.eks. Polen vs Tyskland kvinner i går med 25-9 i siste sett (18-1) … Alle kamper både menn og kvinner sendes live på Polsat Sport 🙂

  Thumb up 0

 3. admin says:

  Skal nok være et sted du er mer kjent, Ufa i Russland. Rettet nå.

  Thumb up 0

Legg igjen en kommentar