Publiserte artikler

Alanya Masters

Deltakerlandenes flagg over en av banene i Alanya. Foto: CEV

En av CEVs Mastersturneringer i sandvolleyball er i gang i Alanya i Tyrkia. Turneringen har bare kvinneklasse og den har startet med kvalifiseringskamper i dag. Seksten lag skal spille dobbel eliminasjon i hovedrunden og fire av disse finnes i kvalifiseringen der 11 lag stilte til start. Noen må derfor spille to kamper her før de fire lagene er funnet. De fire siste kampene starter kl. 16:00 i ettermiddag.

To norske lag er påmeldt og begge har fått plass i hovedrunden. Det er Ingrid Lunde-Oda Johanne Ulveseth og Victoria Faye Kjølberg-Ane Guro Tveit Hjortland. Kampoppsettet blir klart i kveld og de første kampene tar til kl. 8:00 i morgen. Bronsefinale og finale søndag. Resultatene finner du her.

Kommentarer (1)

 

 1. Amely says:

  Hello,

  My name is Amely. My work involves finding the best websites for promotion our clients.

  I would like to establish a partnership with you, since you have a great website http://volleynytt.net

  We are interested in posting a sponsored article with a dofollow link to our client’s website.

  What is your attitude towards this proposal? May I know your price for this type of ad?

  I look forward to receiving your reply.

  Thumb up 0

Legg igjen en kommentar