Publiserte artikler

EM-gull!

Slik ble gullet vunnet: Anders i blokk, Aleksander i forsvar. Foto: CEV

Anders Berntsen Mol er blitt rene gullmedaljegrossisten i sandvolleyball. I fjor vant han sammen med sin fetter Mathias Berntsen gull i EM U20, i år vant de samme to VM-gull i U21, og i år har han gjentatt bedriften i EM U20, denne gangen sammen med Aleksander Sandlie Sørum.

Motstandere i dagens finale i ANtalya i Tyrkia var russerne Vasilii Ivanov og Aleksandr Kramarenko. Det norske laget kom svært godt i gang etter suveren blokking av Anders. Etter hvert jevnet spillet seg ut. og russerne fikk settball i det første settet. Denne ble imidlertid avverget og Norge sikret seg det første settet 25-23. I det andre hadde Norge ledelse hele veien, men ingen ting var avgjort før Anders slo inn matchballen til 21-18.

Ikke overraskende fikk Aleksander alt av server på seg. Men dette ordnet han greit ved enten å slå inn, legge direkte til Anders, eller slå kontrollert i blokk for å få ballen videre i spill. Samtidig som begge servet godt, hadde Anders full kontroll ved nettet mens Aleksander plukket det som passerte.

Vi gratulerer med velfortjent gull!

Kommentarer (2)

 

 1. trondho says:

  Hurra for Mol og makkere! Men at Mol/Berntsen tok gull i VM U21 i år er nok en mild overdrivelse 😉
  De ble nr. 4, bak Brasil, Mexico og Venezuela. Med andre ord beste europeiske lag.

  Thumb up 0

 2. admin says:

  Beklager, her løp nok følelsene av gårde med oss.
  Bedre grunnarbeid må til 🙂

  Thumb up 0

Legg igjen en kommentar