Publiserte artikler

Hvem blir norgesmester?

Hvilke lag får denne med hjem i år?

Finalene i norgesmesterskapet 2016 nærmer seg med stormskritt, og i morgen skal de beste seniorene kåres. I kvinneklassen møtes fjorårsmester Oslo Volley og serieleder Randaberg. Hos mennene spilte ingen av favorittene fjorårets finale. Førde er laget som har oftest vært i denne situasjonen av de to, mens NTNUI ikke har spilt finaler siden de het NTHI. Begge finalene går i Domus Athletica i Oslo. Kampstart for kvinnefinalen er kl. 13:30, mennenes kl. 16:30. Begge kampene overføres direkte på TV2 Sumo, mens TV2 Sportskanalen viser opptak kl. 19:00 og 20:30.

Du finner stoff om finalene og det som skjer rundt på NVBFs hjemmesider, sjekk her. Les også Tomm Hansens vurderinger i VolleyVekst her.

Legg igjen en kommentar