Publiserte artikler

Champions League-puljene

Rune Fasteland og hans nye klubb i Belgia, Asse-Lennik, får polsk, rumensk og sveitsisk motstand i høstens puljespill i Champions League. Dette ble resultatet da puljene ble trukket ved CEVs store gallaforestilling i slottet Hofburg i Wien i går. Etter at #Dragons Lugano fra Sveits og Tomis Constanta fra Romania var trukket inn i pulje G, skulle lagene fra seedinggruppe 2 plasseres. Og da havnet Asse-Lennik sammen med disse lagene. Da tiden så var kommet til gruppe 1, var det de polske mesterne Asseco Resovia Rzeszow som ble trukket opp av hatten og med det gjorde puljen fulltallig. Lagene skal nå møtes en gang borte og en gang hjemme. Datoene er satt opp for møtene, men hvem som skal møte hvem når blir avgjort senere.

Det ligger ellers an til å bli flere interessante puljeoppgjør. De forsvarende mesterne i herreklassen, Zenit Kazan, har for eksempel Halkbank Ankara i sin pulje, mens kvinnenes mester Eczacibasi VitrA Istanbul har trukket både de polske mesterne Chemik Police og Pomì Casalmaggiore fra Italia. Resultatet av trekningen finner du her.

Nytt denne sesongen er ellers at fra og med playoff-kampene skal videodømming tas i bruk, som det var i final four denne sesongen.

I forbindelse med gallaforestillingen ble det gitt heder og ære. Les om det her.

Legg igjen en kommentar