Publiserte artikler

Champions League trekkes

Her skal Champions League trekkes. Foto: CEV

I kveld skal det være stor fjernsynsoverført gallatilstelning i Hofburg-palasset i Wien. Der skal puljene i den kommende sesongens Champions League trekkes. I tillegg skal det gis utmerkelser til en del av Europas volleyballpersonligheter.

Før trekningen er de 24 lagene som skal delta i kvinnenes turnering og de 28 i mennenes fordelt i fire seedingpuljer på bakgrunn av landenes plassering i den siste rankinglisten for europacupene. Ved trekningen vil lagene på laveste seedingnivå trekkes først, deretter det nest laveste, og så videre.

Du kan lese mer hos CEV her. Hvordan lagene er seedet, finner du her. Dersom du ikke har tilgang til TV-kanalen ORF Sport+, kan du følge gallaforestillingen på laola1.tv, sjekk her. Det starter kl. 20:15.

Legg igjen en kommentar