Publiserte artikler

Fjerde runde i Continental Cup

Norsk jubel etter tredje runde. Blir det slik også etter fjerde? Foto: CEV

Det europeiske forbundet CEV har satt opp fjerde runde i Continental Cup. Dette er det nest siste hinderet på veien til å kvalifisere seg via denne turneringen til OL i Rio neste år. Både kvinnene og mennene fra Norge henger fortsatt med i turneringen. Mennene vant sin tredjerundepulje i Baden tidligere i vår, og gikk dermed direkte til neste års semifinaler, mens Norges kvinner ble nr. 2 i Lorca. Dermed må de komme på en av de to første plassene i sin fjerderundepulje for å komme videre.

Både hos kvinnene og mennene skal det spilles kamper i fire puljer i fjerde runde. Dermed skal åtte lag supplere de åtte som vant sine tredjerundepuljer. Norge skal spille sine kamper i Tel Aviv, og der får de Polen, Israel og Slovakia som motstandere. Norge blir trolig ranket som nr. 1 puljen foran Polen, men også Slovakia spesielt har sterke spillere, så finaleplassen kan på ingen måte sies å være sikret.

Les mer om oppsettet hos CEV her.

Legg igjen en kommentar