Publiserte artikler

Volleyball i European Games

Tyskland og Schöpps sørget for at Italia ble slått ut. Foto: CEV

I European Games i Baku gjenstår nå en kamp i puljespillet før lagene i kvartfinalene er klare. Flere av landene har testet nye spillere i turneringen, noe som gjenspeiles i resultatene. For eksempel hadde nok ikke mange tippet at Aserbajdsjan skulle lede pulje A hos kvinnene en runde før slutt, heller ikke at Italias menn skulle være sjanseløse på kvartfinale. Topplassen i kvinnenes pulje A blir avgjort nåt Aserbajdsjan møter toeren Tyrkia i morgen. Pulje B ledes av Serbia foran Nederland, begge lagene med ett tap.

Turneringen bruker ellers FIVBs nye regel for rangering i tabellen. Antall seire teller mer enn poeng. Det medfører at Polen leder mennenes pulje A med 9 poeng foran Frankrike med 10, fordi Polen har fire seire mot Frankrikes tre. I pulje B har Tyskland hentet seg inn etter tapet i første runde og leder med 9 poeng, det samme som Russland. Bulgaria følger med 8.

Du finner resultater og tabeller hos CEV her. Du kan også følge konkurransen fra EGs hjemmesider her.

Legg igjen en kommentar