Publiserte artikler

Tung sanddag

Oda Ulveseth i Florida. Foto: FIVB

Det har buttet imot for de norske lagene som har spilt internasjonalt i sanden i dag. Fem kamper er spilt og fem er tapt. I skrivende stund er det bare Iver Horrem og Geir Eithun som kan sikre Norge en seier før dagen er omme, når de kl. 21:00 møter italienerne Nicolai-Lupo. Men også de har tapt, i deres første kamp i St. Petersburg Grand Slam i dag ble brasilianerne Ricardo-Emanuel for sterke og vant 2-0 (21-15, 21-17). Se resultatene her.

Heller ikke de to kvinnelagene som spilte kvalifisering i Florida, Vilde Solvoll-Ingrid Lunde og Siv Skjong-Oda Ulveseth hadde framgang. Solvoll-Lunde tapte 0-2 (18-21, 14-21) for Whitaker-MacTavish fra Canada, mens Skjong-Ulveseths tapsifre mot svenske Nilsson-Yoken ble 0-2 (17-21, 4-21). Dermed en tidlig turneringsslutt for de fire norske jentene.

Og i kampene i European Games ble det heller ingen framgang for de norske fargene i dag. Øivind Hordvik og Morten Kvamsdal tapte 0-2 (17-21, 17-21) mot Ranghieri-Rossi fra Italia og Janne Kongshavn og Victoria Faye Kjølberg tapte 0-2 (14-21, 23-25) mot Babenka-Mileuskaya fra Hviterussland. Siden det svenske laget i kvinnenes pulje ikke stiller, er Norge blitt nr. 3 i denne puljen og går til eliminasjonsspill. Dette starter i morgen. Mens Hordvik-Kvamsdal får mulighet til å reise kjerringa mot arrangørenes Romano-Gritsai kl. 17:00. Mennenes konkurranse er her, kvinnenes her.

Legg igjen en kommentar