Publiserte artikler

Stod berget

Stod Volley holdt årsmøte i går. Før årsmøtet var det antatt at det kunne bli to mulige utfall når det gjaldt elitesatsingen i klubben. Enten at klubben ble nedlagt eller at den levde videre med et sterkt redusert budsjett. Det endte imidlertid med et tredje, overraskende alternativ. Det viste seg at en gruppe med Stod-entusiaster i det stille har arbeidet med å finne en løsning. Denne går ut på at en arbeidsgruppe skal stake ut en ny kurs i løpet av de neste to ukene. denne vil medføre endringer i styre og stell. Forslaget ble enstemmig vedtatt. Det er Trønder-Avisa som melder dette, les her.

Det vil bli holdt ekstraordinært årsmøte 30. juni. Der skal arbeidsgruppa legge fram følgende:
Redegjøre for den økonomiske situasjonen i Stod Volley.
Legge fram et forslag til sportslig plan med tilhørende budsjett for 2015/16.
Legge fram forslag til valg av tillitsvalgte.

Samtidig blir diverse kreditorer bedt om fire ukers betalingsutsettelse. Les her.

Legg igjen en kommentar