Publiserte artikler

Horrem-Eithun videre

Selv ikke blokkhøyden hjalp Jan Erik Moen til hovedrunde. Foto: FIVB

Iver Horrem og Geir Eithun hadde ikke store problemer med å spille seg inn i hovedturneringen i St. Petersburg Grand Slam i Florida i går. Montgomery-Drost fra USA ble slått greit 2-0 (21-16, 21-10) i den ene kampen de behøvde å spille. Dermed er de klar for puljespill i dag, hvor de er havnet i pulje med Ricardo-Emanuel fra Brasil, Nicolai-Lupo fra Italia og Böckermann-Flüggen. De norske åpner mot de brasilianske veteranene kl. 15:40 i en kamp som vil bli vist på laola1.tv, sjekk her. Neste kamp blir mot italienerne kl. 21:00, mens den siste puljekampen går i morgen. Se alle resultatene her.

De andre norske som spilte kvalifisering i går, Henning Kjemperud Olsen og Jan Erik Moen, kom ikke lenger enn til første runde. Der måtte de gi tapt mot Koekelkoren-van Walle fra Belgia, som vant 2-0 (21-19, 21-18).

I dag spilles kvinnenes kvalifisering. To av de norske lagene vi i går meldte var påmeldt, stiller, mens Cindy Treland og Janne Pedersen i stedet har valgt å delta i en invitasjonsturnering i Monaco. Dermed blir det opp til Vilde Solvoll-Ingrid Lunde og Siv Skjong-Oda Johanne Ulveseth å forsvare de norske kvinnenes ære i Florida. I første runde skal Solvoll-Lunde møte Whitaker-MacTavish fra Canada kl. 14:00, mens Skjong-Ulveseth spiller mot Nilsson-Yoken fra Sverige kl. 14:50. Se resultatene her.

Kommentarer (2)