Publiserte artikler

St. Petersburg Grand Slam

Fra Stavanger har det internasjonale sandvolleyballfolket forflyttet seg til St. Petersburg, ikke den russiske, men en by med ca. 250.000 innbyggere i Florida i USA. Norge har fem lag påmeldt i turneringen, og to av disse er klar for å spille kvalifisering til hovedrunden i dag. Henning Kjemperud Olsen og Jan Erik Moen starter i første kvalifiseringsrunde mot Koekelkoren-van Walle fra Belgia kl. 17:00 norsk tid. På grunn av at turneringen ikke er fulltegnet, slipper Iver Horrem og Geir Eithun å spille første runde, så om de vinner sin ene kamp kl. 18:40, er de klar for hovedrundespill i morgen. Motstandere blir et lag fra USA, enten Bates-Roberts eller Montgomery-Drost. Laola1.tv viser fra turneringen, og om det ikke er noen rettighetsproblem, vil det være mulig å se Kjemperud-Moen spille på bane 2, sjekk her. Resultatene ellers finner du her.

Tre norske lag er også påmeldt i kvinneklassen. Dersom de møter, skal alle spille kvalifisering i morgen. Lagene er Cindy Treland-Janne Pedersen, Vilde Solvoll-Ingrid Lunde og Siv Skjong-Oda Johanne Ulveseth.

Legg igjen en kommentar