Publiserte artikler

Mennenes EG-resultat

Slik ser det ut når det spilles volleyball i Crystal Hall i Baku. Foto: Baku 2015

I går spilte alle herrelagene kamper i European Games. Som tidligere meldt har Tyskland trukket seg fra årets World League for å kunne konsentrere seg om European Games. I første omgang ser det imidlertid ikke ut for at satsingen lønner seg. De tapte nemlig 1-3 (20-25, 25-20, 23-25, 21-25) for Russland i pulje B i går, og vil dermed trolig få vanskeligere motstand i en sannsynlig kvartfinale.

Siden et flertall av de andre landene også deltar i World League, blir det litt uventede resultater innimellom, det er ikke alle landene som kan stille to like slagkraftige lag. Det er faktisk bare Tyskland og arrangørene Aserbajdsjan som ikke deltar i en av gruppene i World League.

Resultatene i går ble eller som følger:
Pulje A
Serbia-Tyrkia 1-3
Aserbajdsjan-Finland 2-3
Polen-Frankrike 3-2
Pulje B
Slovakia-Italia 3-1
Belgia-Bulgaria 2-3

Du finner alle resultatene her.

I dag spiller kvinnene andre runde. Resultatene er her. En del av kampene blir også streamet. Du finner dem her.

Legg igjen en kommentar