Publiserte artikler

WL-start i gruppe 3

Spania har slått Egypt 3-2 i dag. Foto: FIVB

I dag starter også World League for de tolv lavest rangerte lagene, gruppe 3. De tre puljene i denne gruppen spiller denne helgen og neste. Fire lag samles og spiller alle mot alle. Denne helgen spiller pulje F i Pdgorica i Montenegro, pulje G i Tepic i Mexico og pulje H i Taraz i Kasakhstan. Neste helg går puljespillet i henholdsvis Tyrkia, Hellas og Egypt. Gruppe 3 avslutter så sesongen med final four i Slovakia 3.-5. juli, der puljevinnerne deltar i tillegg til arrangørlandet.

De tre puljene i gruppe 3 består av følgende lag:
Pulje F: Montenegro, Puerto Rico, Tunisia, Tyrkia
Pulje G: Hellas, Kina, Mexico, Slovakia
Pulje H: Egypt, Kasakhstan, Spania, Venezuela

Det er også fullt kjør i de to beste gruppene denne helgen. Mest interessant er nok kampene mellom USA og Polen i gruppe 1, to lag som begge er ubeseiret så langt. Men også i gruppe 2 spilles kamper som er viktige med tanke på å gå til final four.

World Leagues hjemmeside er her.

Legg igjen en kommentar