Publiserte artikler

Satellitt i Hviterussland

I den hviterussiske byen Molodechno startet hovedrunden i en CEV Satellitturnering i dag. Turneringen er for kvinner, med 16 lag i hovedrunden der det spilles med dobbel eliminasjon. Det var også planlagt kvalifisering i går, men med få lag oppmøtt, var det nok med en kamp for å fylle hovedturneringen. Det førte til at det norske innslaget i turneringen, Siv Skjong og Oda Johanne Ulveseth, kunne gå direkte til hovedrunden.

Disse har i skrivende stund allerede spilt en kamp på arenaen som er lagt i byparken. Førsterundekampen endte med seier, Sulima-Udovenko fra Ukraina ble slått 2-1 (16-21, 21-18, 15-12). I andre runde skal de møte tyskerne Mersmann-Schneider. Denne kampen starter kl. 11:20. Du finner resultatene her.

Legg igjen en kommentar