Publiserte artikler

Lysning i Stavanger

Sol, publikum og Geir med fighting face. Foto: FIVB

I går kom solen til Stavanger Major, og med den kom også den første norske seieren. Det var det siste norske laget som var i aksjon i går som sto for den bragden. Iver Horrem og Geir Eithun måtte imidlertid ta ut sitt ytterste for å slå Brunner-Lucena fra USA 2-1 (21-16, 20-22, 15-12). Og mye av æren for seieren tilskriver de to norske et fantastisk hjemmepublikum, les på hjemmesiden her.

Dessverre gikk det ikke like godt for de fem andre norske lagene som var i aksjon. De tre kvinnelagene, Kongshavn-Kjølberg, Treland-Pedersen og Lunde-Solvoll, fikk alle sitt tredje tap av tre mulige. Dermed ble de sist i sine respektive puljer og er utslått med delt 25. plass som resultat. Resultatene finner du her. Kvinnene starter sitt eliminasjonsspill i dag med de 24 gjenværende lagene. Puljevinnerne går direkte til andre runde og er sikret å bli dårligst nr. 9, mens en toer møter en treer i første runde, der taperne blir nr. 17.

De norske mennene skal spille sin siste puljekamp senere på dagen, og med seier har alle muligheten til å gå videre til eliminasjonsspillet. Først ut er Retterholt-Usken som møter Krou-Rowlandson fra Frankrike kl. 12:30. Hordvik-Kvamsdal spiller mot Sidorenko-Dyachenko fra Kasakhstan kl. 15:30, mens Horrem-Eithun har siste puljeoppgjør mot canadierne Binstock-Schachter en time senere. Resultatene finner du her, det er live resultater her, mens VGTV har streaming her fra kl. 12:00.

Legg igjen en kommentar