Publiserte artikler

OL-billetter utsolgt

London i 2012. Blir det slik stemning også i Rio? Foto: FIVB

Billettene til neste års OL i Rio selges i bolker. De som har søkt er med på trekningen om å få kjøpe billetter, og 1, 6 million av totalt 4,5 million billetter var gjort tilgjengelig ved første trekning. Trekningen viste at volleyball og sandvolleyball var blant de mest populære grenene sammen med fotball, fri-idrett, tennis, turn og svømming. Finalene i volleyball og sandvolleyball for begge kjønn ble solgt ut, totalt 11 sesjoner i volleyball og 11 i sandvolleyball ble uten gjenværende billetter.

Interesserte som ikke kom med i første trekning får en ny sjanse 1. juli, og fra oktober blir det mulig å kjøpe på nettet.

Du kan lese melding hos FIVB her og hos Yahoo News her.

Legg igjen en kommentar