Publiserte artikler

Volleyball i idrettsstyret

Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité (NIF) har avholdt ting i Trondheim. I dag har det vært foretatt valg på nytt idrettsstyre, og et av de nye medlemmene som er blitt valgt inn, er den tidligere elitespilleren og norgesmesteren i volleyball Anne Berit Figenschau. Figenschau er 46 år og representerer BK Tromsø. Hun har også vært visepresident i volleyballforbundet en periode. Les om Figenschau i iTromsø her. Også den nye presidenten kan sies å ha en svak tilknytning til volleyball. Tom Tvedt representerer nemlig fleridrettslaget Randaberg IL, og de har som kjent volleyball som en høyt profilert idrettsgren.

Størst oppmerksomhet ved valget ga det ellers at fotballpresident Yngve Hallén, som var innstilt av valgkomitéen, ikke ble valgt inn i styret, les f.eks. her.

Legg igjen en kommentar