Publiserte artikler

Horrem-Eithun i hovedrunde

Dessverre holdt det ikke helt fram for Øivind Hordvik og Morten Kvamsdal i kvalifiseringen i Porec Major i Kroatia. Overraskelseslaget fra Italia, Ranghieri-Carambula, ble for sterke og vant 2-0 (21-14, 21-18) i lagenes andre kamp.

Men Iver Horrem og Geir Eithun gjorde jobben i andre runde. Kantor-Losiak fra Polen ble slått 2-0 (21-16, 21-19), og dermed er de to norske i gang med puljespillet i hovedrunden for andre World Tour-turnering på rad. De er havnet i pulje med et annet polsk lag, Fijalek-Prudel, som ble for sterke i første kamp i dag og vant 2-0 (21-13, 21-15). Kl. 16 skal Horrem-Eithun møte Walkenhorst-Windscheif fra Tyskland, før de avslutter puljespillet i morgen mot Krou-Rowlandson fra Frankrike.

Resultatene finner du her.

Legg igjen en kommentar