Publiserte artikler

Lagene i Champions League

Det europeiske volleyballforbundet har offentliggjort hvilke lag som skal delta i 2016 CEV DenizBank Volleyball Champions League. Som sist sesong skal 28 lag delta i klassen for menn, 24 i klassen for kvinner. Lagene trekkes inn i puljer på fire lag, og etter at lagene i en pulje har møtt hverandre borte og hjemme, går tolv stykker fra hver klasse videre til playoff. Turneringen avsluttes som vanlig med final four. For kvinnene avvikles denne 9.-10. april neste år, for mennene en uke senere. Puljene trekkes ved en gallatilstelning i Wien 2. juli.

Hos mennene er 24 lag tatt ut på bakgrunn av landenes ranking i europacupene. I tillegg har fire lag fått wild card. Tre kvinnelag av de 24 har også fått wild card.

Du finner hvilke lag som får delta i Champions League den kommende sesongen her.

Legg igjen en kommentar