Publiserte artikler

Tyrkia vant i Montreux

Tyrkia, vinner av Montreux Volley Masters. Foto: MVM

Japan ledet 2- 0 i finalen i Montreux Volley Masters, men kunne ikke hindre Tyrkia i å slå tilbake og vinne 3-2 (22-25, 19-25, 25-19, 25-23, 15-10). Dermed tok Tyrkia sin første seier noen gang, og det skjedde i den trettiende utgaven av turneringen. Bronsemedaljene gikk til Nederland som knuste Russland 3-0 (25-21, 25-21, 25-21) i bronsefinalen. Den videre rekkefølgen: 5. Tyskland og Italia, 7. Kina og Den Dominikanske Republikk.

De individuelle utmerkelsene ble fordelt slik:

MVP: Yuki Ishii (JPN)
Beste kanter: Yuki Ishii (JPN), Anne Buijs (NED)
Beste midtspillere: Yvon Belien (NED), Cansu Busra (TUR)
Beste libero: Kotoki Zayasu (JPN)
Best opplegger: Naz Aydemir Akyol (TUR)
Beste diagonal: Lonneke Sloetjes (NED)

Legg igjen en kommentar