Publiserte artikler

Tre norske i semi

Geir og Iver er fornøyde med Kolding. Foto: Beach Park Kolding

De norske herrelagene som spiller NEVZA-turnering i beach ser ut til å dominere like mye som kvinnene gjorde forrige helg, da Norge tok alle tre plassene på premiepallen. Etter en litt famlende start for noen av de norske lagene, har i hvert fall tre av dem spilt seg til semifinalene i dag kl. 11. Det betyr at minst ett av dem er sikret finaleplass, etter som Iver Horrem-Geir Eithun møter Øivind Hordvik-Morten Kvamsdal i den ene semifinalen, mens Runar Torsvik Sannarnes-Christian Sandlie Sørum, som virkelig har fått gå den lange veien etter tap i første runde, møter det for anledningen sammensatte danske laget Sebastian Kaszas-Anders Lund Hoyer. Vanligvis spiller nemlig de to danskene med sine brødre. Bronsefinalen i dag går kl. 13, finalen kl. 14.

På veien til semifinale slo Hordvik-Kvamsdal ut Jonas Kvalen-Andreas Takvam, som til slutt ble nr. 7, mens Lars Tveit Retterholt-Bjarte Usken er blitt nr. 9. Du finner alle resultatene her. Se ellers dansk reportasje fra gårsdagens kamper her, reportasje om svensk innsats her. CEV har også et innlegg med uttaleser fra Horrem-Eithun her.

Legg igjen en kommentar