Publiserte artikler

Halvparten henger med i Kolding

Christian Sørum sikrer nettruller. Foto: Beach Park Kolding

I NEVZA-turneringen i sandvolleyball for menn i Kolding i Danmark er det nå klart for fjerde runde. Av de fire lagene som dermed har vunnet alle sine kamper, er bare ett norsk, Iver Horrem og Geir Eithun. Klokka 15 skal de møte Berg B.-Ekbäck fra Sverige, et wild card-lag som ganske overraskende har kommet så langt fra sin seed som nr. 28. På den annen side, hvis B. Berg står for Bjørn Berg, er det en svært rutinert spiller med to ganger OL-deltakelse i bagasjen. Den andre fjerderundekampen går mellom Haavisto-Vahela fra Finland og et nykomponert lag fra Danmark, Kaszas S.-Hoyer, A.

Av de ni andre norske lagene som deltar i Kolding, er fem slått ut. Kjemperud-Moen ble nr. 25, mens Helland-Fornes, Huus-Tvinde og Opsahl-Nordstrand er med og deler 17. plass. Solhaug-Bergerud er blitt nr. 13. De fire siste skal forsøke å forbedre niendeplassen de alt har oppnådd. Et av dem kommer til å stoppe der, etter som Sørum-Sannarnes møter Retterholt-Usken kl. 14. Samtidig spiller Hordvik-Kvamsdal mot Gregory-Sheaf fra England og Kvalen-Takvam mot Piippo-Viljamaa fra Finland. Resultatene vil du finne her.

Du kan lese en reportasje om gårsdagens kamper hos CEV her og på de danske sidene her.

Legg igjen en kommentar