Publiserte artikler

Oslo Masters

Forhåpentligvis fine forhold på Voldsløkka i helgen. Foto: Oslo Sandvolleyballklubb

I dag starter Norges Tour Oslo Masters med 60.000 kroner i premier. Motsatt det som var tilfelle i Bø forrige helg, da mennenes turnering var sterk og kvinnenes noe svakere, er det mennenes side som er svekket denne helgen fordi ti av de beste herrelagene er opptatt med NEVZA i Kolding i Danmark. Likevel er  det påmeldt hele 33 lag i klassen for menn, 31 i kvinneklassen.

Kampene starter med puljespill og de beste lagene er fordelt på fire puljer i divisjon 1. De første kampene settes i gang kl. 17:00, og stedet er Voldsløkka. Resultatene finner du her.

Kommentarer (1)

 

  1. Tore Morken says:

    Pengepremier er blitt utbredt i sandvolleyball, og helt selvsagt i alle turneringer i Norges Tour. Til og med i små lokale turneringer er det nå pengepremier. Enten vi vil innrømme det eller ikke: det er mer motiverende (og nødvendig?) å konkurrere om penger enn om medaljer. Hvorfor er det komplett umulig å få det til innendørs? (Kun noen få lokale volleyballturneringer har pengepremier, f.eks. Hordaland VBRs åpningsturnering. Ingenting nasjonalt, verken i serier eller cup)

    Thumb up 0

Legg igjen en kommentar