Publiserte artikler

NEVZA Kolding i gang

Kvalen-Takvam sittende til høyre var tydeligvis fornøyd med maten i går. Foto: Beach Park Kolding

De første kampene i mennenes første NEVZA-turnering i sandvolleyball er i gang i Beach Park Kolding i Kolding i Danmark med Kolding Beachvolley som arrangør. Som kjent er hele ti norske lag påmeldt i turneringen, og i skrivende stund har to av dem vært i aksjon. Dessverre har begge tapt for to svenske lag, begge etter tette kamper der resultatet ble 1-2. Solhaug-Bergerud tapte (21-14, 12-21, 11-15) for Berg B.-Ekbäck, mens sifrene for Kjemperud-Moen mot Boman-Levin ble 21-15, 10-21, 13-15).

Nye norske lag skal i aksjon hver hele time framover, så vi kan håpe på mer oppløftende meldinger etter hvert. Du finner resultatene her. Du kan lese mer på arrangørens sider her.

Det tekniske møtet i går på historiske Koldinghus inneholdt både taler, mat og sosialt samvær.

Legg igjen en kommentar