Publiserte artikler

Garanterer for europacupspill

Scott Olsen ser fram til europacup. Foto: Frode Andersen

Bergens Tidende melder at hovedgrunnen til at Nyborg er påmeldt til CEVs Challenge Cup denne sesongen, er et initiativ elitelagets trener Scott Olsen tok like før påmeldingsfristen gikk ut. På grunn av klubbens anstrengte økonomi var nemlig ikke klubbstyret innstilt på å søke om deltakelse. I tillegg til mye administrativt arbeid, har spesielt den ekstra belastningen det er å skaffe nok penger i klubbkassen til å dekke deltakelsen slitt hardt på støtteapparatet.

Scott tok imidlertid kontakt med styret og garanterte for at han skulle få tak i nok midler til å dekke de ekstra utgiftene deltakelsen genererer. Dermed kunne styret gå for nye europacupopplevelser i Haukelandshallen både for spillerne og tilskuere, og laget ble meldt på. Det samme er forøvrig Tromsø og Stod.

Du kan lese artikkelen i BT her.

Legg igjen en kommentar