Publiserte artikler

Topplagene i World League starter

Bieniek fra Kielce er polsk debutant. Foto: Effector Kielce

Etter to helger med noen få oppgjør i gruppe 2 av World League, spiller alle topplagene, det vil si de åtte lagene i gruppe 1, kamper denne helgen. Det starter allerede i kveld med storoppgjøret Polen-Russland. Denne kampen spilles i Gdansk kl. 20:25, og den andre kampen mellom de to lagene går i morgen samme sted og tid. Det ser ikke ut til at laola1.tv viser dagens kamp, men den står på sendeskjemaet i morgen.

Dette er et oppgjør i pulje B. De to andre lagene i puljen er USA og Iran, og disse møtes i Los Angeles lørdag og søndag. I pulje A spiller Australia og Italia fredag og lørdag lokal tid i Adelaide, mens Brasil og Serbia møtes i Belo Horizonte fredag og søndag.

Det går kamper også i de tre puljene i gruppe 2, og vi har følgende oppgjør:
Pulje C: Argentina-Cuba og Bulgaria-Canada
Pulje D: Japan-Tsjekkia og Korea-Frankrike
Pulje E: Belgia-Finland

Resultatene finner du på FIVBs hjemmesider her.

I og med at sesongen er en mellomsesong, eksperimenterer en del av lagene med nye spillere, også for å gi de mer rutinerte noen pauser. Blant annet er Andreas Takvams ene konkurrent på midtspillerplassen i Effector Kielce, Mateusz Bieniek, med i troppen til dagens kamp for første gang.

Kommentarer (1)