Publiserte artikler

Hovedrunde i Moskva

Geir er fornøyd med hovedrundeplass i Moskva. Foto: FIVB

Iver Horrem og Geir Eithun skaffet seg viktige poeng med tanke på kvalifisering til OL neste år da de i går vant også sin andre kvalifiseringskamp og med det spilte seg til hovedrunden i Moscow Grand Slam. I andre runde i kvalifiseringen ble tyrkerne Gögtepe V.-Giginoglu slått greit 2-0 (21-16, 21-17), etter det de to norske karakteriserer som noe av den beste volleyballen de har på lager, les facebooksiden deres her.

Det blir imidlertid ikke enkelt å få flere rankingpoeng i turneringen. De er havnet i en pulje med sterke lag, to lag fra USA, Hyden-Bourne og Patterson-Gibb, mens de skal spille sin første kamp mot Sidorenko-Dyachenko fra Kasakhstan. Denne kampen er satt opp kl. 10:30 på en av banene som ikke blir vist på laola1.tv. Dette blir også den eneste kampen for de norske i dag. Det spilles Grand Slam for kvinner parallelt, og kvinnene har to puljekamper i dag og en i morgen, mens det er omvendt for mennene. Du finner resultatene her.

Legg igjen en kommentar