Publiserte artikler

Beach-EM

EM i sandvolleyball denne sesongen vil bli avviklet med to masters-turneringer, henholdsvis Jūrmala Masters og Biel/Bienne Masters, Mellom disse to går finalen i Klagenfurt. Den første turneringen, Jūrmala Masters, som er bare for menn, starter i dag med nasjonskvalifisering. En del norske lag må ut i denne, for bare to lag fra Norge får plass i kvalifiseringen, som skal ha maksimalt 32 lag med. 24 lag skal spille hovedrunde med puljespill og deretter singel eliminasjon. 16 lag er klare for hovedrunden, ett av dem er Iver Horrem-Geir Eithun.

I forhåndsoversikten er i alt 7 norske lag oppført som påmeldte. Så får vi se hvor mange som møter i Jürmala i Latvia til det tekniske møtet kl. 11. Dersom det blir nasjonskvalifisering, starter denne kl. 12, mens selve kvalifiseringen til hovedrunden starter i morgen tidlig.

Du finner mer informasjon her.

Legg igjen en kommentar