Publiserte artikler

Prague Open

Beachball i luften over centercourt i Praha. Foto: FIVB

Så er det klart for en ny sandvolleyballturnering i FIVB-regi. Denne gangen står Tsjekkias hovedstad Praha som vertskap, og det er en turnering bare for kvinner. Turneringen innledes i dag med nasjonskvalifisering, «country quota». Norge har to fått to plasser i kvalifiseringen, ingen i hovedrunden. Opprinnelig var fire norske lag påmeldt, og disse skulle dermed spilt nasjonskvalifisering om to plasser i dag. Men to av lagene står ikke lenger oppført som aktuelle, og dermed slipper de to gjenværende å spille i dag, men går rett til kvalifiseringskampene i morgen, der det som vanlig spilles om åtte ledige plasser i hovedrunden.

De to norske lagene som trolig må spille to kamper for å bli klar for hovedrunden, er Cindy Treland-Janne Pedersen og Ingrid Lunde-Vilde Solvoll. Kampene foregår på øyen Stvanice, midt ute i elven Vltava. Du finner hjemmesiden til Prague Open her.

 

Legg igjen en kommentar