Publiserte artikler

Lucerne Open

Janne Kongshavn jobber i forsvar i Luzern. Foto: FIVB

Sesongens andre Open-turnering i sandvolleyball startet i dag. Lucerne Open er en turnering for både kvinner og menn, og i dag åpnet det hele med kvinnenes kvalifisering. To norske lag er påmeldt i kvinneklassen, og laget med Janne Kongshavn og Victoria Faye Kjølberg har slått seg fram til hovedrunden ved å vinne sine to kamper i dag. Først ble Rehackova-Dostalova fra Tsjekkia slått 2-0 (21-17, 21-19), før hovedrundeplassen ble sikret med 2-1 (15-21, 21-17, 15-9) mot et annet tsjekkisk lag, Zolnercikova-Jakubsova.

Like bra gikk det dessverre ikke for Vilde Solvoll og Ingrid Lunde. De måtte takke for seg allerede etter en kamp. Cicolari-Giogoli vant 2-0 (21-17, 23-21) i første runde.

Kvinnenes hovedrunde starter i morgen. Puljeoppsettet er ikke klart i skrivende stund, men du vil finne det her. I morgen starter også mennenes kvalifisering, men ingen norske lag er påmeldt i den sveitsiske turneringen.

Legg igjen en kommentar