Publiserte artikler

Spiller om andreplass

Det sterke spanske laget ble for godt for Norge da de to møttes i tredjerundefinalen i Continental Cup i spanske Lorca i dag. Både Liliana-Baquerizo og Lobato-Soria ble for sterke for sine norske motstandere, henholdsvis Vilde Solvoll-Ingrid Lunde og Janne Kongshavn-Victoria Faye Kjølberg. Begge de spanske parene vant 2-0, Liliana-Baquerizo 21-7, 21-18, Lobato-Soria 21-15, 24-22.

Dermed må Norge ut i ny kamp i dag for å avgjøre hvem som bli nr. 2 og nr. 3 i puljen. Motstandere kl. 14:00 blir Slovenia, laget Norge slo greit i semifinale i går, etter at Slovenia slo ut Kroatia i dag. Kampsammensetningen blir som i går, det vil si at Kongshavn-Kjølberg møter Sakovic-Fekonja, mens Solvoll-Lunde spiller mot Jancar-Lovsin. Du finner resultatene her.

Legg igjen en kommentar