Publiserte artikler

Semifinalene

196 cm høye Olesia Rykhliuk hos Volero er VMs toppscorer så langt. Foto: FIVB

De siste puljekampene i klubb-VM i Zürich i går ga semifinaleplass til tre europeiske lag. Til tross for at Eczacibasi VitrA Istanbul tapte sin første puljekamp mot japanske Hisamitsu Springs, gikk de helt til topps i puljen etter at Dynamo Krasnodar i går slo Hisamitsu Springs 3-1 (21-25, 25-21, 25-14, 25-18). Dermed ble laget fra Kobe stående med sine 2 poeng, mens Eczacibasi VitrA Istanbul toppet puljen med 4 og Krasnodar tok den andre semifinaleplassen med 3.

I den andre puljen vant brasilianske Rexona Ades begge puljekampene sine. Og siden Mirador fra Den Dominikanske Republikk også tapte for hjemmelaget Volero Zürich, ble det delt femteplass med Hisamitsu Springs for Mirador.

Semifinalene i dag spilles da slik:
Kl. 15:30 Eczacibasi VitrA Istanbul – Volero Zürich
Kl. 18:00 Rexona Ades – Dynamo Krasnodar

Hjemmesiden for klubb-VM er her, og semifinalene kan du følge hos laola1.tv her.

Legg igjen en kommentar