Publiserte artikler

Går de norske kvinnene videre?

Til helgen er det de norske kvinnenes tur til å spille tredje runde i Continental Cup i sandvolleyball. Som kjent vant de to norske lagene som deltok i Baden i Østerrike forrige uke sin pulje i herreklassen, og dermed gikk de direkte videre til neste års finalerunde. Lørdag og søndag vil da Janne Kongshavn, Victoria Faye Kjølberg, Vilde Solvoll og Ingrid Lunde kunne utføre den samme bragden. De to norske lagene er i pulje med Kroatia, Slovenia og Spania, og puljevinnerne går altså til neste års finalerunde, firerne er slått ut, mens nr. 2 og 3 går til fjerde runde senere i sommer.

Norges kamper til helgen spilles i Lorca i Spania. CEVs hjemmeside er her, og siden mennenes kamper ble vist på laola1.tv, kan det også tenkes at kvinnenes blir det, sjekk her.

Legg igjen en kommentar