Publiserte artikler

Trenerseminar i Tønsberg

Tore i aksjon på gulvet. Foto: Impel Wroclaw

Norges internasjonalt anerkjente trener Tore Aleksandersen skal i dagene 19.-21. juni holde et trenerseminar i Tønsberg. Tore trener for tiden det polske elitelaget Impel Wroclaw, som i morgen starter spill om bronsemedaljen. Tore ble headhuntet for å holde laget i den øverste serien midtveis i sesongen 2012-13. Det greide han med glans, og i fjor ble laget nr. 2, noe som førte til at de i år har spilt i Champions League. Før han dro til Polen hadde han ansvaret for det finske kvinnelandslaget, og han har også ledet Norges landslag. Den internasjonale karrieren startet han i Schwerin i Tyskland med flere mesterskap som resultat.

Seminaret i Tønsberg vil inneholde både teori og praksis. Norske landslagsspillere vil demonstrere øvelsene i hallen. Teoridelen vil i tillegg til gjennomgang av teknikkene inneholde taktiske elementer.

Prisen for seminaret er kr. 3000, og påmeldingsfristen er 10. juni. Du finner detaljene her.

Kommentarer (1)