Publiserte artikler

Videre i Continental Cup

Geir måtte kjempe mot Ulrainas blokk. Foto: CEV

Norge er et steg nærmere deltakelse i mennenes sandvolleyballturnering i OL i Rio neste år etter at laget med Iver Horrem-Geir Eithun og Øivind Hordvik-Morten Kvamsdal i dag innledet puljespillet i Continental Cup i Baden i Østerrike med å slå Ukraina 2-0 i kamper. I morgen skal de spille finale mot Russland, som slo Skottland i sin semifinale. Vinner Norge over Russland, går laget direkte til neste års semifinale. Og da er også en finale der det spilles om Europas ene plass i OL nær.

Om Norge taper finalen, er de likevel videre, men da må de spille en ny turnering senere i sommer. Taperen av finalen må dessuten spille mot vinneren av bronsefinalen for å avgjøre hvem som blir nr. 2 og 3 i Baden. Dette påvirker nemlig den senere seedingen.

I dag slo Horrem-Eithun først Denin-Medyanyk 2-0 (21-19, 21-15), før Hordvik-Kvamsdal måtte slite mer mot Gordieiev-Iemelianchyk for å vinne 2-1 (17-21, 21-18, 15-12). I morgen kl. 9:00 spiller Hordvik-Kvamsdal mot Seminov-Bykanov, mens motstanderne til Horrem-Eithun kl. 9:50 blir Liamin-Barsouk.

Du finner resultatene her, og du kan lese mer om dagens kamper her.

Legg igjen en kommentar